READING

Verbinding

Verbinding

Verbinding

In de sessie Verbinding weven we de inhoud en jouw visuele identiteit in elkaar. Een analyse van het verhaal zal richting geven aan de vorm van de identiteit. We onderzoeken welke visuele uitstraling communiceert jouw verhaal het best.

Werkwijze

We kijken naar jouw inspiratie, fascinaties en persoonlijke en zakelijke stijl. We kijken naar fonts, kleurpsychologie, patronen en texturen. Ik wil je betrekken in dit creative proces omdat ik geloof dat we op die manier een identiteit creëren die authentiek is.

 

Deze sessie is belangrijk bij het verduidelijken van jouw gedachten en eigen voorstelling van jouw identiteit. Dit belangrijk voor mij als ontwerper. Met alle informatie die we tijdens de sessies verzamelen kan ik me goed in jou inleven en kan ik heel intuïtief aan het ontwerpen beginnen.

 

Voor specifiek beeldmateriaal in de vorm van illustraties of fotografie kan ik de gepaste stijl bij jouw identiteit zoeken vanuit het grote netwerk van HeyDay bestaande uit oa. illustratoren, kunstenaars, fotografen.

  • Welke uitstraling past bij mij, mijn bedrijf en mijn klanten?
  • Welke kleuren en typografie passen het best bij mijn identiteit?
  • Welke uitwerking hebben de gekozen kleuren?

Deze fase is de visuele vertaling van de inhoudelijke sessie(s). Dit is een zeer inspirerende sessie waarin jouw identiteit steeds meer zichtbaar wordt!

Resultaat

Aan het eind van de sessies heb je zicht op:

  • Passend sfeerbeeld
  • Sprekend kleurenpalet
  • Een voorzet richting ondersteunende typografie

Info

De sessies duren van 10 tot 17u.
Het benodigde materiaal, thee, koffie en een lunch zijn in de prijs inbegrepen.

Locatie

Het werkt het best om uit je eigen omgeving te zijn. Vooralsnog werk ik vanuit mijn huis in het centrum van lieflijk Den Bosch. Maar wanneer gewenst kunnen we ook uitwijken naar een andere locatie (bijv. De Kleine Campus in Arnhem) of kan er een specifieke inspirerende locatie gezocht worden. Hier zitten echter wel extra kosten aan verbonden.

Neem direct contact op

Wil je meer weten of wil je direct contact? Stuur me een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Plan direct een gratis gesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Reserveer een 30 minuten skype gesprek in mijn agenda! Via Calendly heb je direct zicht op de beschikbare tijden in mijn agenda.


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST