SBO

Linda van Eerden - Studiebegeleiding Oosterbeek

Bij het doorzetten van het door haar moeder opgezette bedrijf SBO (Studiebegeleiding Oosterbeek), is Roos Giethoorn heel belangrijk voor mij geweest. Voor haar moeder heeft zij jaren geleden de huisstijl ontworpen en het was voor mij niet meer dan logisch dat ook mijn nieuwe logo en website ontworpen moesten worden door Roos.

 

Belangrijker nog dan deze “zakelijke relatie”, is het feit dat Roos een buitengewoon sympathiek persoon is. Zij luistert zeer aandachtig naar wat je wil, doorziet goed wie je bent en waar je voor staat en wat je met je bedrijf uit wil stralen. Haar eerste presentatie van mijn nieuwe huisstijl was direct een “schot in de Roos”; ontwerp, kleur, lettertype…alles goed doordacht en prachtig uitgewerkt. Het past bij mij!

 

De vele positieve reacties die ik heb mogen ontvangen op mijn nieuwe logo en website, onderstrepen de kwaliteit van Roos. Deze kwaliteit werkt door in mijn onderneming.

 

Dit alles maakt de investering in Heyday dubbel en dwars waard. Roos heeft ervoor gezorgd dat ik elke dag weer met trots mijn bedrijf binnenstap waar haar logo aan de gevel prijkt!

Roos heeft ervoor gezorgd dat ik elke dag weer met trots mijn bedrijf binnenstap waar haar logo aan de gevel prijkt!


RELATED POST