READING

OM MIJ

OM MIJ

Priscilla de Vreugd - Om Mij

Toen ik bij Roos kwam met mijn vraag of ze mij wilde helpen bij het ontwerpen van een logo, had ik niet verwacht dat ze zoveel meer voor me zou betekenen dan dat. Nog totaal zoekend waar ik precies naartoe wilde met mijn ideeën voor mijn eigen onderneming, bleek Roos meer dan een grafisch vormgever.

 

Onder de indruk was ik van de eerste presentatie waarbij zij na 1 gesprek mijn huisstijl in grote lijn wist neer te zetten. Mijn identiteit en mijn eigen stijl kwamen in de sessies steeds meer naar voren. Roos voelt hierbij haarfijn aan wie er voor haar zit en wat er bij de persoon, het bedrijf en de doelgroep past.

 

Aanvankelijk was ik wat twijfelachtig over de investering; ik had ten slotte nog geen vermogen opgebouwd als startende ondernemer. Mijn onderneming groeide zo snel, dat het soms niet bij te houden was. En Roos voegde daarin, paste aan en stelde zich flexibel op. Maar in alles was het de investering dubbel en dwars waard.

 

Als ik naar mijn website kijk, ben ik trots dat het mijn bedrijf is en ook hoe de kwaliteit overkomt op beeld. Dat is wie ik ben en waar ik mij in herken. Ik kan Hey Day aan iedereen aanbevelen.

Nog totaal zoekend waar ik precies naartoe wilde met mijn ideeën voor mijn eigen onderneming, bleek Roos meer dan een grafisch vormgever.


RELATED POST