READING

OM MIJ

OM MIJ

OM MIJ

HeyDay heeft Om Mij begeleid in het totale proces in zowel inhoud als vorm. Om Mij had behoefte aan het vinden van focus bij de ontwikkeling van haar zelfstandige onderneming. In twee sessies werkte HeyDay en Om Mij aan inhoud en vorm. HeyDay verwerkte deze gegevens in een identiteit en website.

Concept

“Om Mij heeft een nieuwsgierige, betrouwbare, warme benadering en een sterk inlevings-vermogen. Wij stimuleren gezinsleden bij het (her)vinden van rust, balans en nieuwe energie. Op praktische en analytische wijze voorzien we in deskundig advies.”

 

Belangrijk voor de uitstraling van Om Mij is het contrast. Om Mij werkt met ouders en jongeren maar ook met instanties en advocaten. Allen moeten zich kunnen vinden in de identiteit. Zware emotionele onderwerpen worden met een warme en professionele aanpak behandeld. De identiteit van Om Mij moet vertrouwen en professionaliteit uitstralen.

Typografie

Kleur

Houtskool grijs is stoer, stevig en standvastig. Houtskool grijs staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. De kleur is volwassen en vastberaden.

Licht turquoise is een lichte, heldere lentekleur. Deze kleur staat voor jeugdigheid, benaderbaarheid en communicatie. Groen geeft een gevoel van veiligheid en is rustgevend.

Licht grijs is een kalmerende en neutrale kleur en past daardoor goed bij Om Mij. Ook is hij praktisch, sober en niet opdringerig.

Wit is puur en onschuldig. De kleur brengt ruimte en lucht. Wit staat voor een nieuw begin en voltooiing.

Toepassingen


RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST