GRAFISCH ONTWERP

Mijn missie is om in nauwe samenwerking jouw zakelijke identiteit te ontwikkelen. Jij bent het kompas. Mijn rol is om je te begeleiden bij het vinden van helderheid en focus in jouw verhaal en vanuit daar een passende vorm te ontwerpen.

Visuele Identiteit

Jouw visuele identiteit omvat alle zichtbare elementen van jouw zakelijke identiteit: naam, logo, fonts, kleuren toegepast op jouw naamkaart, mailondertekening, briefpapier of presentatie templates, blog en/of website en social media sites. De stijl van jouw zakelijke identiteit is in grote mate afhankelijk van jouw verhaal, persoonlijkheid en de verbinding met de personen die met jou zaken willen doen (voortkomend uit de HeyDay Sessies). Zorgvuldig gebruik van kleur, typografie, fotografie en/of illustratie is noodzakelijk bij de visuele vertaling van de inhoud.

Hoeksteen

Zoals de content het fundament van jouw zakelijke identiteit is, is een krachtig logo is de hoeksteen. Met een sterk logo kun je een flink aantal jaren vooruit. De aanvullende items kunnen regelmatig met de trends mee ontwikkelen, waardoor jouw identiteit met de tijd mee kan groeien.

Betekenis

Kleur heeft invloed op onze emoties en ons gevoel. Nog voor men over gaat tot de inhoud communiceert jouw visuele identiteit een eigen verhaal. Om de inhoud en de vorm zoveel mogelijk te verenigen maak ik gebruik van de betekenis en uitwerking die kleuren hebben. Door niet alleen naar jouw persoonlijke, emotionele band met kleur te kijken maar ook naar de psychologie ervan kun je een objectievere keuze maken die jouw verhaal op de juiste manier ondersteund.

Interactie

Creativiteit heeft interactie nodig. Interactie en samenwerken met de juiste mensen is van belang bij de uitvoering van een idee. Ik werk daarom graag samen met ondernemers die als doel hebben hun missie, proces en zakelijke identiteit gestroomlijnd te krijgen en daar graag zelf een bijdrage in leveren. Ik ben geen ontwerper die op basis van een korte briefing voor jou bepaald hoe jouw identiteit eruit komt te zien. Ideeën moeten besproken en beargumenteerd worden. Met Heyday kun je je ideeën bespreken, onderzoeken, ontwikkelen en uitwerken tot een sterke identiteit.

Creativiteit heeft interactie nodig.

HeyDay Design Bundel

HeyDay bekijkt bij elke opdracht op welk gebied je ondersteuning kan gebruiken. Dit kan zijn van de brainstorm fase tot de ontwerp fase. Ook op gebied van uitingen heeft ieder een andere vraag.

 

Je kan aan de hand van een kennismaking (dmv een gratis gesprek en/of vragenlijst) eerst bekijken op welk gebied je ondersteuning nodig hebt. Aan de hand daarvan kan ik een advies uitbrengen en een HeyDay Design Bundel met één of meerdere sessies en/of de ontwerp opdracht op basis van jouw behoefte voor je samenstellen.

Mogelijkheden

Meestal heb je al wel een beeld van wat je nodig hebt maar het komt ook voor dat er tijdens de sessies naar voren komt dat je andere uitingen nodig hebt dan je had verwacht. Daarom raad ik je aan om met de HeyDay sessies eerst focus te krijgen op de mogelijkheden voor jouw bedrijf en op basis daarvan de nodige media te kiezen. Het kan zijn dat je hiermee een hoop geld bespaard!

 

Maar het kan ook zijn dat je vraag niet zo complex is, zoals het ontwerpen van een boek/publicatie.

 

HeyDay staat open voor zowel de complexe als simpele ontwerp opdrachten.

Next level

Omdat een identiteit meer omvat dan enkel een logo stelt HeyDay een alles omvattend pakket samen dat past bij jou behoeften.

 

De HeyDay Design Bundel is voor jou geschikt als:

  • Je een duidelijk doel en focus hebt voor jouw bedrijf en het naar de next level wil tillen door zowel inhoud als vorm de aandacht te geven die het nodig heeft.
  • Jouw identiteit niet meer overeenkomt met jouw huidige visie
  • Je bereid bent om tijd te investeren in het bouwen van jouw eigen zakelijke identiteit

Plan direct een gratis gesprek

Reserveer een 30 minuten Skype gesprek in mijn agenda!
Via Calendly heb je direct zicht op de beschikbare tijden in mijn agenda.

Website

FANT

HeyDay heeft op basis van een bestaande identiteit een website voor FANT ontworpen...
Identity

GEZ!N

HeyDay heeft voor Gezinshuis GeZ!n een identiteit ontwerpen die zelfstandig is maar ook aansluit bij de identiteit van Om Mij. ...
Identity

SBO

HeyDay heeft de bestaande identiteit van Studiebegeleiding Oosterbeek herontworpen....
Identity

OM MIJ

HeyDay heeft Om Mij begeleid in het totale proces in zowel inhoud als vorm. HeyDay ontwierp de identiteit, website en diverse aanvullende uitingen...