FANT

FANT

HeyDay heeft FANT begeleid bij het verwoorden van de zeer intuïtieve en karakteristieke werkwijze die de basis is voor haar onderneming en producten. Het is hierbij belangrijk om FANT haar eigen woorden te laten geven aan haar proces. FANT had al een eigen logo en stijl waardoor HeyDay vooral vorm heeft gegeven aan de website.

Logo ontworpen door FANT

“ FANT creates unique handcrafted products which tell a tactile story originated from an organic fusion of contrasts

 

FANT is een kleine onderneming die met aandacht, ambacht en creative vrijheid verschillende producten ontwikkeld. De website toont de diverse projecten en de producten die daaruit voortkomen zullen via de webshop verkocht worden. Daarnaast is er informatie te vinden over de samenwerkingen die FANT aangaat en de winkels waar de producten van FANT verkocht worden.

Crafted, respectful, organic, free, playful, multifaceted, analytical, intuitive.

Sessie FANT

Visie 

In de HeyDay sessie heeft FANT gewerkt om haar visie te verwoorden. Wat maakt FANT uniek? In het geval van FANT is er een jarenlange ervaring als fashiondesigner bij Humanoid waarin ze een heel eigen werkwijze en stijl heeft ontwikkeld. FANT werkt zo intuïtief dat het geven wat woorden aan haar werk niet vanzelfsprekend was. Samen hebben we dit scherp gekregen.

Kracht 

De werkwijze van FANT is zowel analytisch als intuïtief. FANT haalt de inspiratie en betekenis van haar werk uit haar antroposofische kijk op het bebruik van kleding, textiel en patronen. Na een analistisch filter verandert ze naar een intuitief en handmatige werkwijze. Dit is waar haar kracht ligt.

Het verwoorden van je eigen kracht is vaak niet makkelijk. Toch weet een ondernemer natuurlijk heel goed wat het is dat Voor velen is hun eigen werkwijze zo natuurlijk dat het moeilijk is om dit te verwoorden.

Brand Essence

Wat is het hart en ziel, de fundamentele aard van FANT? Bij het brainstormen van kernwoorden kwam al gauw naar boven dat FANT veel tegenstellingen vertegenwoordigd. In de producten van FANT ligt veel detail en gevoel. Elk product vertelt een zeer gelaagd verhaal. Het werk is handgemaakt met gerecycled materiaal. De concept ontwikkeling van FANT is ook zeer gelaagd maar zijn gebaseerd op wereldwijde tradities van klederdracht textiel. Deze gelaagdheid vertaald zich in haar prachtige producten.

Tactile Stories

Website


RELATED POST